malaysian digital marketing trainer from MediaNovas
MediaNovas Facebook Marketing Trainer Selina Stephen

MediaNovas telah membantu pelanggan dalam menjayakan dan mencapai matlamat pemasaran digital mereka serta keuntungan selama lebih 12 tahun.

Misi kami di MediaNovas adalah untuk memberikan penyelesaian pemasaran digital kepada perniagaan kecil dan sederhana tempatan dan luar negara. Perkhidmatan kami ditujukan khusus bagi membantu syarikat-syarikat mendapat pulangan yang lebih tinggi bagi setiap ‘dolar internet’ mereka.

Kami menyedari bahawa tidak semua perniagaan dibina secara saksama oleh itu, kami akan menyediakan penyelesaian khusus yang disesuaikan bagi setiap syarikat.

Rancangan pemasaran komprehensif ini sejurusnya menghasilkan peningkatan trafik, pemerolehan pelanggan, dan pendapatan yang dapat dinilai dengan mudah melalui laporan analisis berkala yang akan kami berikan kepada anda.
Perkhidmatan yang bermutu serta bertepatan dengan jadual yang diberikan sangat dititikberatkan oleh kami di MediaNovas. Hasilnya adalah keterlihatan jenama yang semakin meningkat, kelonjakan sales dan keuntungan yang lebih ketara. Jadi, jika anda dalam proses mempertimbangkan perkhidmatan pakar ejensi bagi segala keperluan pemasaran digital anda, hubungi kami untuk konsultasi percuma.

 

    Contact us